Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Respectul pentru client inca nu s-a inventat iunie 22, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 6:16 am
Tags: , ,

Nu stiam daca merita sa scriu despre acest subiect, dar nu ma pot abtine.
Ieri la ora 11,00AM trebuia sa ne intalnim la restaurantul Mamma Leone. Am plecat mai tarziu, eram intr-un taxi si primesc un telefon. S-a contramandat intalnirea de la Mamma Leone pentru ca ne-au anulat rezervarea; motivul: nu a fost stabilit un meniu fix. Ne-am propus sa nu ne enervam, dar unii amici s-au suparat si au plecat. Ceilalti au plecat spre Cismigiu in cautarea unei alte locatii. Pai asa ceva nu se prea face, cum poti sa-ti respingi niste clienti in felul acesta? Dar lor nu le pasa, pentru ca sunt fully booked la vremea asta. Cei de la acest restaurant pot fi siguri ca niciodata nu vor fi recomandati cu caldura, deoarece mitocania este o carte de vizita proasta. Sa fie la ei acolo.

 

2 Responses to “Respectul pentru client inca nu s-a inventat”

 1. Intr-adevar, foarte neplacut si din nefericire gestul nu e singular in bransa restaurantelor, pensiunilor si teraselor din Bucuresti.
  Imi amintesc ca acum 2 ani si ceva am ales sa servesc masa impreuna cu sotul meu la un restaurant cochet din zona Centrului, cu vad bun si foarte aglomerat.
  Ambianta era placuta, iar servirea la mese destul de buna si de prompta.
  Numai ca surpriza neplacuta a venit abia in final, cand am fost rugati de chelner „cuviincios” sa ne pregatim sa incheiem consumatia, intrucat masa nu se putea tine ocupata decat 2 ore ! :))
  Am ramas interzisi de felul cum patronul acelui loc a inteles sa faca bani: pe banda rulanta, gonind clientii prezenti, in marea lacomie de a primi alti doritori, stiind ca si prin acest comportament jignitor, nu va risca sa ramana fara musterii, la cati se perindau pe-acolo, ca intr-un stup…
  Dupa ce ne-am luat frumos talpasita de acolo, nici prin gand nu ne-a mai dat sa trecem pe acolo sau sa mai revenim sau Doamne fereste, sa-l recomandam cuiva…
  Si apoi orice rau spre bine, ieri, in cazul tau 😉
  Daca nu erati refuzati de Mamma Leone, nu mai ajungeai in Cismigiu, langa lac, la Monte Carlo, nu ? 🙂

 2. forevergreen Says:

  @Pescarusule argintiu, acum am vazut ca ai inteles exact cum au stat lucrurile. Eu am scris fragmentat si nici nu mai stiam ce si cum. Da, tot raul spre bine. Eu am glumit cand mi-am intalnit prietenii si le-am spus: mai, dar rau ati ajuns! De la Tezaal ati ajuns la Monte Carlo…
  Dar ai dreptate, in multe restaurante de fitze esti tratat urat, sau mancarea e proasta, iar unde nu te-astepti e totul la superlativ. Omul sfinteste locul, de fapt asa se explica totul.
  Am avut si noi tot felul de experiente nefericite, iei lucrurile in gluma, in general, dar uneori se cam depaseste limita.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s