Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Romania este o mare parcare iunie 21, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 6:54 pm
Tags:

Cand intri in tara iti dai seama ca Romania este o mare parcare de masini de lux. Litoralul romanesc este cea mai buna exemplificare pentru faptul ca tara noastra este o mare parcare. Prin localitati parcarile si strazile sunt pline de masini. Pe sosele, pe autostrada, impresia e aceeasi: suntem o tara cu multe masini noi si de ultima generatie. Oare ce inseamna toate acestea?

 

2 Responses to “Romania este o mare parcare”

  1. Inseamna ca multi semeni de-ai nostri au gresita perceptie ca valorile materiale primeaza in fata valorilor umane si ale celor nascute din spirit si cultura.
    La noi se exerseaza la tot pasul si cat mai strident, arta de a invata sa fi snob, de a epata prin orice mijloc, iar masinile sunt o momeala atat de usoara pentru a castiga o efemera popularitate !
    Se pare ca poporul copiaza ceea ce vede la alesii neamului, adica unii aleg sa mimeze bunastarea, numai pentru a fi invidiati de cunoscutii lor.
    Ce drum gresit au ales !

  2. forevergreen Says:

    Raspunsul e foarte corect. Megalomania si orgoliul dus la extrem sunt trasaturi ale contemporaneitatii romanesti. Cred ca de aceea se dezvolta frustrarile si ura la semenii nostri, in timp ce armonia si bunul simt au cam disparut.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s