Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Despre bataia cu perne de la Universitate iunie 14, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 10:59 pm
Tags: ,

Poate pentru cei care s-au batut astazi cu perne, dar habar n-aveau ce-a insemnat mineriada din ’90, traita in direct in arsita verii a fost o experienta de care-si vor aduce aminte cu placere.
Pentru cei care-au vazut autobuze incendiate si au tremurat pentru copiii lor care erau la liceele din centru, pot spune ca imaginile vazute la televizor n-au facut legatura intre ceea ce a fost si ceea ce s-a intamplat azi in spate la Universitate. Acum, fiecare judeca lucrurile din punctul sau de vedere, dar evenimentele din vara lui ’90 i-au marcat prea mult pe cei care se aflau atunci in centrul orasului, astfel incat o simbolica bataie cu perne nu-i scapa de cosmarul prin care au trecut.
Sper sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau, dar cand am auzit ca a fost initiativa unor bloggari, am tresarit si m-am gandit ce-o zice lumea acum despre bloggari. Initiativa si ce a urmat mi se par fanteziste.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s