Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Am stat la masa la umbra, sub smochin, pe Viitor colt cu Eminescu iunie 13, 2008

Filed under: personale — forevergreen @ 8:48 pm
Tags: ,

Cand am intrat in curte, m-a urmarit de departe, Mustacila, cainele vecinilor. Nu m-a latrat, dar a venit sa se gudure, avea mare chef de joaca.
Smochinul a crescut atat de mare, incat de-abia te poti strecura in curticica din cauza crengilor lui. Era umbra si racoare la umbra smochinului, acolo era masa asezata, cu flori inflorite in ghivece.
Am mancat ficat la gratar, cas nesarat si salata de rosii cu castraveti si ardei gras. Am baut apa minerala rece, din pahare aburite. Cred ca soarele intrase in nori, pentru ca era o racoare placuta, fata de dogoarea din care venisem. La desert am avut visine reci, din frigider. Pe urma am plecam pe Toamnei, am trecut pe Popa Rusu, am ajuns in Armeneasca si de acolo am luat troleibuzul pana la teatru. Strazile de aici au un farmec aparte. E Bucurestiul vechi, al copilariei, cu case frumoase, acoperite de iedera. Parca se respira alt aer aici.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s