Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Azi am fost in Cora iunie 12, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 10:10 pm
Tags:

Ne-am oprit la Terra Nova si la Bon Ton. La Terra Nova era promotie la tricouri si maieuri imprimate, cu aplicatii, cu broderii. Culorile de baza: alb, negru, bej, sand, gri melanj, turquoise, cerise si verde. Se poarta uni-uri si imprimeuri florale. Genti mari, uni sau cu flori aplicate, auriu si argintiu din belsug.
La Bon Ton se ofera si o gama de produse de marimi mari, erau niste bluze si niste tricouri frumoase, la preturi care depaseau 250 de lei/produs. Dupa parerea mea, exagerate, dar presupun ca se plateste brand-ul, asa ca sa le cumpere cine o vrea.
In supermarket-ul propriu-zis ne-am uitat si la imbracaminte; sunt produse de la House of Art si alte brand-uri mai populare, made in China sau in Turcia(cam ce se vinde in angro in Europa). In gondolele cu oferte speciale un talmes-balmes de nedescris. Aceeasi poveste ca-n Auchan; produse scoase din ambalaj, pe care toata lumea le rascoleste si nimeni nu le mai aranjeaza niciodata, se aseaza marfa noua, peste marfa veche, ambalajele scoase de pe produse dispar din gondole numai la inventar. Am cautat la un moment dat niste ciorapi 3/4 si am gasit cutii goale, cutii cu ciorapi lipsa, asa ceva n-ar trebui sa se gaseasca in gondole, dimineata, la inceput de program, dar nici in miezul zilei.
Erau fuste gitane din tesaturi creponate, cu accesorii in talie, sau pe partile laterale, cu aplicatii de dantela, uni, cu imprimeuri geometrice, sau florale. Culorile: alb, bej, rosu, verde crud, negru. Opincute in toate culorile, aurii si argintii. Pantaloni, bermude, tricouri si maieuri cu imprimeuri, cu aplicatii textile, cu broderii. In supermarket preturile sunt rezonabile, accesibile pentru omul de rand.
Remarcam anul trecut ca supermarket-urile au devenit raiul pensionarilor. In Cora si in Auchan, oamenii in varsta sunt in largul lor. Cora e dupa parerea mea no.1, in preferintele oamenilor mai nevoiasi. In Carrefour ii intalnesti mai putin, in mall deloc. Ceea ce mi-a atras insa atentia in Cora este numarul mare de oameni fara adapost care circulau pe-acolo, pe culoare. In mall niciodata nu ai sa intalnesti asa ceva, deoarece body-guarzii sunt foarte exigenti.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s