Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Senatorul John McCain si-a abandonat sotia invalida pentru o fiica de miliardar iunie 10, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 11:24 am
Tags:

Presa britanica dezvaluie un capitol necunoscut din viata candidatului republican la Casa Alba, John McCain. Ziaristii de la „Mail on Sunday” au ajuns in Virginia Beach, acolo unde locuieste Carol, fosta sotie a lui McCain, pe care actualul politician a parasit-o dupa ce a fost desfigurata intr-un accident, pentru a se casatori imediat cu o frumoasa blonda, fiica de miliardar.
Cu ajutorul socrului plin de bani, John McCain intra in cercurile politice si financiare inalte. Dupa 36 de ani de la tragicul eveniment, fosta doamna Mc Cain, acum in varsta de 70 de ani, refuza sa rosteasca cuvinte grele la adresa fostului sau sot si spune ca, nu accidentul pe care l-a suferit a provocat divortul, ci faptul ca Mc Cain refuza sa accepte ca are 45 de ani si nu 25. Marturiseste in schimb ca John McCain i-a lasat doua case si ii plateste tratamentul medical, pana la sfarsitul vietii.
In martie 1972, John McCain se reintorcea acasa dupa cinci ani de prizonierat in Vietnam. Cand si-a revazut sotia, Carol, fost fotomodel, a fost socat sa constate ca femeia fusese desfigurata de un grav accident de masina petrecut in 1969, de Craciun.

”Nu am deziluzii de marturisit. Dupa accident, am avut 23 de operatii, am stat sase luni in spital, iar acum sunt mai scunda cu circa 15 cm. Nu accidentul a fost motivul divortului. Casatoria s-a sfarsit pentru ca John nu voia sa aiba 40 de ani, ci 25. Si se stie cum sfarsesc aceste lucruri…” a declarat ea. Insa prietenii au o alta varianta a povestii, afirmand ca John a inceput sa se comporte ca un ”afemeiat egoist” care prefera ”sa guste neinfranat placerile vietii”, lucruri care se termina intotdeauna cu un divort.

Citeste articolul „Senatorul John McCain si-a abandonat sotia invalida pentru o fiica de miliardar” integral in Ziua

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s