Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Poveste din viata iunie 10, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 6:57 pm
Tags: ,

Se spune ca oamenii sunt cruzi, ca dragostea nu dureaza o vesnicie, ca nu poti sa-l tii pe barbat cu forta, dar macar sa incerci sa-l intelegi.
Am cunoscut un cuplu de oameni frumosi: el, un baiat fin, manierat, cu trasaturi perfecte, era coleg cu noi, facea export. Ea,o bruneta superba, era stewardesa la Tarom. Aveau o fetita adorabila, cu ochi albastri, luminosi, cu parul carliontat si blond. La serbarile cu copiii de la firma reprezentau cuplul perfect.
Intr-o zi de trista amintire, usa avionului s-a deschis inainte ca scara sa atinga avionul, iar stewardesa a calcat in gol. A urmat spitalizare, cu coloana fracturata frumoasa bruneta s-a transformat intr-o infirma intr-un scaun special. In timp ce ea era in spital, fetita lor a suferit un accident stupid, a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni. In spital erau atunci in saloane diferite mama si fata, in saloane diferite, mama nestiind de accidentul fetei. Ne gandeam ca drama mai mare nici nu poate imagina mintea omeneasca. Colegul meu a albit inainte de vreme, a suferit si la scurt timp a divortat. Vestea divortului ne-a uimit si intristat in acelasi timp, dar pentru ca n-ai dreptul sa-i judeci pe oameni n-am indraznit sa-i spunem nimic.
Peste cativa ani intalnesc la o serbare de iarna o buna amica cu care obisnuiam sa impart camera de hotel la targul de la Salonic. In brate la directoarea noastra era un bebelus frumos, colegul meu albit ceva mai in urma si aflu cu stupoare ca e copilul lor, al amicei mele si al colegului meu albit si divortat. Amica mea avea deja un baiat mare dintr-o casatorie anterioara, iar cei doi au hotarat sa formeze impreuna un mariaj ciudat. Aveau in grija trei copii, copilul ei, al lui si-al lor.
Peste niste ani, in anumite imprejurari am aflat ca mariajul a fost un dezastru, ca amica mea a facut o depresie puternica, care a transformat-o dintr-o persoana plina de farmec si de viata, intr-o femeie plina de angoase si de anxietati duse la extrem. Se pare ca si baiatul cel mare se confrunta cu niste tulburari de comportament. Singurul care parea neschimbat in toata povestea era el, colegul meu, care parea absent la tot ce se intampla in jurul lui. S-au despartit la un moment dat, el a ramas cu doi copii, iar ea cu baiatul cel mare din prima casatorie. Si pentru ca povestea trebuia sa fie si mai complicata, peste ani am aflat ca el traia cu o tipa dintr-o banca, o persoana pe care o cunosteam foarte bine pentru ca lucram cu banca respectiva. Nu as putea spune ca el e foarte schimbat dupa ce a trecut prin atatea seisme, intre timp a mai fost curtat de niste cucoane, dar le-a rezistat deoarece deja era prea angajat in atatea familii trecute si prezente.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s