Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

www.femalesinfront.eu-de la Corina Cretu iunie 5, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 9:30 am
Tags: ,

http://www.femalesinfront.eu

Va invit sa vizitati site-ul www.femalesinfront.eu si sa va exprimati opinia, votand ca cetateni legitimi ai Uniunii Europene. Scopul infiintarii acestui site este acela de a strange un milion de semnaturi din partea cetatenilor europeni, prin care sefii de stat si de guvern sa fie presati sa numeasca cel putin o femeie pentru una din primele patru pozitii de varf ale Uniunii Europene.

In anul care urmeaza, la nivelul UE se vor alege Presedintele Consiliului de Ministri al UE, Presedintele Comisiei Europene, Presedintele Parlamentului European si Inaltul Reprezentant pentru politica externa si securitate politica al UE. Grupul Socialist din PE considera ca cel putin una dintre aceste pozitii trebuie ocupata de o femeie.

Acesta ar fi un semn de respect fata de cele 250 de milioane de femei care traiesc in Uniunea Europeana si un semn al respectarii egalitatii de sanse in Uniunea Europeana.

P.S. In Romania, nu exista nici un ministru-femeie, nici o femeie nu a fost propusa si aleasa presedinte al Consiliului Judetean, la primarii e un scor infim si, in plus, romanca, care in urma cu o saptamana fusese aleasa in unanimitate, la Strasbourg, presedinta Congresului Regiunilor din Europa, isi pierde acum acest post, pentru ca in Romania nu a fost aleasa in continuare consilier judetean.

 

2 Responses to “www.femalesinfront.eu-de la Corina Cretu”

 1. sfinx667 Says:

  Am votat prietena draga 🙂
  Felicitari pentru initiativa, esti un model !
  O zi senina si implinita,
  Sibilla

 2. forevergreen Says:

  Draga Sibilla, preiau si eu ceea ce merita raspandit in virtual. Pe WeBlog, deja barbatii au inceput sa reactioneze tendentios ca asa sunt ei, sensibili cand e vorba de femei:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s