Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

A merge la vot inseamna sa socializezi in primul rand, sa te implici in al doilea rand iunie 2, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 7:27 am
Tags:

Am fost intr-o echipa fruntasa, noi am terminat de numarat voturile printre primii. Cateva doamne, cu ceva experienta si vreo cinci baietii unul si unul din aripa tanara a partidelor, o trupa de soc.
Am avut un laptop cu muzica retro si o atitudine pozitiva si amabila fata de alegatori. Daca cineva intra incruntat pe usa, noi ii zambeam frumos si-l sfatuiam sa se relaxeze cu o gluma sau o vorba buna.
Ca daca am stat de la 6,00 AM pana la 1,00AM intr-o sala de clasa trebuia sa ne simtim bine si sa ne toleram unii pe altii. Baietii sunt simpatici atunci cand le vorbesti frumos si incerci sa-i intelegi. Cand incep cu fitzele de obicei ies discutii si trebuie atentionati. Vesnica poveste consta in : cine merge la Primarie cu sacii de maculatura? De-aici discutii si certuri si suparari. De fapt despre asta este vorba: sa ne simtim bine cand ne reintalnim si ne-amintim ca ne cunoastem de prin cartier, de la scoala, din sectiile de votare. La noi a functionat. Cei cinci baieti simpatici au facut destula treaba ca n-au avut incotro. Ne-am despartit prieteni. Asa cum am impartit niste portocale la sfarsit, cu mainile murdare, obositi, dar multumiti. Oamenii au votat, pana in ultimul moment. Au venit multi oameni in varsta, cu mari probleme de sanatate, dar au venit sa voteze. Au venit tineri cu copii, in carucioare, in brate, de mana. Au venit copii care au crescut, locuiesc prin alte parti, dar voteaza acolo unde s-au nascut. S-au intalnit in sala de vot, s-au bucurat de revedere. A fost un fel de “Hai sa ne-ntalnim la vot”, n-a fost rau deloc, dar putina lume si-a exprimat optiunile, din pacate…

 

4 Responses to “A merge la vot inseamna sa socializezi in primul rand, sa te implici in al doilea rand”

  1. corinacretu Says:

    felicitari pentru munca ta, Forever green, si mai ales pentru faptul ca ati reusit sa transformati o zi care se anunta foarte obositoare intr-o experienta placuta si interesanta. Iti doresc succes in tot ce faci si o saptamana usoara.

  2. forevergreen Says:

    Iti multumesc Corina pentru urari, sunt convinsa ca un climat mai aparte face diferenta, iar oamenii sunt surprinsi placut si vin cu placere data viitoare sa voteze.

  3. se poate si asa!

  4. forevergreen Says:

    @mesterulmanole, totul e perfectibil, nimic nu e perfect, e loc de mai bine intotdeauna. Mi se pare corect sa existe o atmosfera civilizata. Ma gandeam ieri cati oameni insotiti au venit sa voteze, nevazatori, oameni care au suferit accidente cerebrale si se recupereaza, batrani de 80-90 de ani; pe oamenii astia trebuie sa-i respecti in primul rand, sa-i ajuti sa voteze si pe urma sa le multumesti si sa le doresti o zi frumoasa. Sa nu-i bruschezi, sa nu le vorbesti urat, sa nu le ceri Certificatul de insotitor, sa fii tolerant si intelegator, ca se vede cu ochiul liber de ce trebuie insotiti. E un fel de a privi si de a reactiona civilizat, sa mai iesim din tipare si din inchistare, sa gandim, sa apreciem, sa actionam in consecinta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s