Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Despre armonie in scoli, antagonic fata de violenta mai 29, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 9:59 am
Tags: , ,

Cineva imi tot spunea sa nu mai accentuam faptul ca luptam impotriva a ceva, sa fim pozitivi, atunci sa promovam armonia, buna intelegere.
Am facut multe apeluri in luna mai 2008 pe tema violentei in general. La un moment dat unii ma intrebau ce vreau de fapt, altii m-au acuzat ca-mi promovez posturile, altii m-au acuzat de nulitate, altii m-au injurat folosind cei mai abjecti termeni, altii m-au ignorat voit si acum au preluat ideile din zbor si le propaga in virtual.
Ca sa fac un fel de bilant al lunii mai, as putea spune ca sunt multumita: nu am castigat notorietate, dar ceea ce am facut a insemnat ceva. Se fac tot mai multe emisiuni pe aceasta tema, exista o dorinta generala de a se face ceva, multi blogari vorbesc despre codul deontologic al blogarilor, se pronunta impotriva violentei verbale, chiar daca lucrurile concrete intarzie sa apara, am multumirea ca ceea ce m-a deranjat de aproape o jumatate de an, sper sa dispara pentru totdeauna. Acum vine perioada de sfarsit de an, vin examenele, se mai decanteaza valorile. Eu sper din toata inima sa fie bine, iar lucrurile sa se indrepte de la sine.

 

4 Responses to “Despre armonie in scoli, antagonic fata de violenta”

 1. sfinx667 Says:

  Nu va dispare de la sine, important e ca tu sa ramai TU, sa continui sa te daruiesti, asa cum stii tu, sa zambesti 🙂
  Ne vom implica mai mult, asta e foarte bine, si, da, vom reusi cumva pana la urma, felicitari si mult succes in toate !
  respecte,
  Sibilla

 2. forevergreen Says:

  Sibilla, iti multumesc, imi esti mereu aproape, conteaza foarte mult.

 3. Bun gasit ! 🙂
  M-am grabit sa-ti ascult povata adresata Mesterului Manole, draga noastra prietena pregatita de o calatorie minunata prin Nordul fermecator al Moldovei, si-am zburat sa „te citesc” aici, la tine acasa.
  Si venind aici, alta supriza, nespus de placuta ! 🙂 Vad ca inca mai strajuieste umbra mangaietoare a neobositului nostru Sfinx, cel cu suflet scanteietor…
  Nu trebuie sa fii dominata de framantari in privinta relelor deprinderi de pe bloguri, ca doar se stie nu exista padure fara uscaturi… Si in acelasi timp s-a dovedit „ca fiecare pasare pe limba ei piere”, concomitent cu procesul de cernere a adevaratelor valori.
  Si eu am acelasi optimism ca tine, sper ca in cele din urma, luptand impreuna solidar, lucrurile sa se indrepte in toate domeniile unde domina haosul si ne profesionalismul.
  Te felicit pentru spiritul tau consecvent de luptatoare si pentru temele de mare interes propuse aici, pe care acum le descpar in premiera.
  M-a cucerit nick name-ul tau, FOREVERGREEN, care ascunde un intreg univers de trairi vii si de ganduri alese. 🙂
  Cu acest prilej as dori sa-mi ingadui sa te salvez si in coltisorul meu, la blogroll 😉

 4. forevergreen Says:

  @Pescarusul argintiu, ma bucur de vizita, esti oricand binevenita. Sibilla este una dintre prietenele mele de aici, caci am mai multe. Relationam in limita timpului pe care il avem. Sunt onorata sa fac parte din blogroll-ul tau. Sa ne citim cu bine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s