Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Am fost aseara sa vizitam Galeriile de arta deschise toata noaptea mai 24, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 4:45 am
Tags: ,
Pot spune ceva despre un evident fiasco. As folosi proverbul cu pomul laudat, noi chiar ne-am dus cu sacul.
Auzisem la radio ca se dau harti la Carturesti. Pe drum am intalnit trei fete, una avea o harta a galeriilor, fericita. Zicea ca a luat-o de la libraria Eminescu. OK, ne-am zis, dar hai sa mergem la Carturesti. La orele 22,00 libraria era inchisa, un grup de tineri aflati afara habar n-aveau de harti. Din ce stiam noi si din ce stiau ei puteam sa facem si o harta, important e ca ne-am simtit bine impreuna. In galeria Carturesti din  subsol, atmosfera era OK, se vindea ceai si cafea, peretii erau acoperiti cu schite din benzi desenate, era ceva atmosfera, pe un ecran se pregatea proiectarea unui film de pe calculator. Asa ceva avem si noi acasa, ca doar platim degeaba un abonament scump la UPC, deci ne-am hotarat sa iesim la aer curat si sa ne incercam norocul. Cat am mai stat afara, lumea continua sa vina la Carturesti, sa constate ca e inchis.
Cand am trecut pe langa galeriile Simeza, tocmai se inchidea. Galeria Orizont ( sau ce-a mai ramas din ea era inchisa). Ca sa ne fi dus de nebuni pe Selari, sau pe Maria Rossetti, sau pe Eminescu, in cautare de galerii de arta, fara harta, chiar nu merita.
Asa ca ne-am multumit cu o plimbare pe Magheru, am vizualizat vitrinele magazinelor de pe partea stanga, Teatrul Notarra, banci, magazinul de pantofi al lui Mihai Albu, iar banci, bijuterii. La Libraria Noi, nici o activitate.
Asa ca ne-am retras la metrou si ne-am intors acasa unde oricum ne-am petrecut  timpul mult mai bine.
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s