Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

De ce ne judecam prea aspru mai 20, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 8:50 pm
Tags: ,

Azi am citit cateva bloguri plangacioase si ma gandeam: cand eram in facultate, am vazut intr-o zi la o colega, care statea in amfiteatru, mai in fata, o scrisoare; era adresata iubitului, coleg cu noi de grupa, plecat in practica la o ambasada. Ea, cam prostuta de fel, i se plangea ce greu i-e fara el. Ce trist e totul si cat de mult ea il asteapta! Eu, care n-am scris niciodata scrisori stupide de amor, caci eram in epoca literaturii absurde si avangardiste si nu puteam sa imi permit sa ma prostesc, m-am gandit atunci: uite-o si pe-asta cat de limitata in gandire poate fi. Dar fata, asa prostuta cum era, s-a agatat de el, fiu de ambasador prin Congo, nu s-a lasat pana nu s-a maritat, au doi baieti si o duc bine, caci ea a stiut foarte bine ce-a vrut.
Revin de unde am plecat. Cand vad in ziua de azi, cum se prosteste o femeie, plangand de dorul iubitului care a parasit-o, de fapt el fiind din start un barbat insurat si cu copil mare, nu pot sa nu ma minunez gandindu-ma ca o fi ea dragostea oarba, dar chiar asa sa te prosteasca nu sunt de acord. Pai cum poti sa spui ca te-a parasit iubitul, cand el era din start barbatul alteia?

 

2 Responses to “De ce ne judecam prea aspru”

  1. M-ai facut sa zambesc tare cu articolul asta!!! Frumoasa e prima parte, in care ea, vrea sa demonstreze cat de inteligenta, frumoasa si culta e! E si mai bine daca cumva si sotia e de fata!

  2. forevergreen Says:

    Mesterulmanole, cazuri din astea sunt cu sutele. Iar declaratii pe bloguri gasesti si azi …


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s