Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Pe WeBlog.ro iar se rup unii-n cuvinte din taste mai 19, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 5:26 am
Tags:

Iar i-a luat valul furtunii pe toti. Acum cand Punct.ro isi sarbatoreste 5 ani de la infiintare. Se cearta toata lumea cu restul lumii. Sunt unii care isi cam bat joc de notiunea de blogging si de-aici toata tevatura. Normalitatea in ultimul timp pe WeBlog.ro a fost aparenta. Am tot incercat diferite metode de normalizare a situatiei, dar multora nu le pasa, ba dimpotriva. O comunitate a bloggarilor a existat aici, dar asa cum oriunde unde se intalnesc romanii trebuie sa apara frecusuri, au aparut si aici din belsug.
Cei mai interesanti sunt cei din afara care vin si isi dau cu parerea, stiu nu stiu care e problema, ei vin si emit judecati de valoare. Sa nu mai postam nimic o saptamana a propus cineva, dar asta e o mare aberatie si nu stiu daca e cea mai buna solutie. Azi-noapte duduiau motoarele pe WeBlog.ro, acum e liniste ca e dimineata, dar ce-o fi la noapte? Who knows?

 

2 Responses to “Pe WeBlog.ro iar se rup unii-n cuvinte din taste”

  1. corinacretu Says:

    Si eu iti doresc o zi buna, Forever green.
    Cred ca nu are sens sa ne enervam, desi e greu, ci sa luam lucrurile ca atare. Oamenii de calitate stiu sa faca diferenta., sunt convinsa. Iar cei care scriu mizerii, asta si urmaresc, sa ni se faca lehamite si sa cedam. Numai bine!

  2. forevergreen Says:

    @Corina, uneori stau si ma intreb daca merita? De obicei imi dau singura raspunsul: am intalnit atatia oameni frumosi. Asta ma motiveaza sa merg mai departe si sa fac si fapte bune atunci cand e nevoie.
    O zi buna si tie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s