Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Precizare la reactia de ieri mai 13, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 10:45 am
Tags:

Acest post Sa vedem cine ne sustine in lupta impotriva violentei in scoli a fost vizionat ieri de 63 de ori si azi de 5 ori, pana la ora 13,40. Asa sustine counterul WordPress. Eu nu am facut altceva decat sa invit autorii de bloguri sa se alature unei actiuni necesare. Daca cineva considera ca nu merita luptat impotriva acestui flagel si ca eu am facut acest lucru sa-mi promovez postul, care consta in cateva cuvinte si link-uri, sa aiba curajul si sa spuna acest lucru aici, sau pe WeBlog.
M-am saturat de defaimare pe bloguri. E un joc oribil pe care eu refuz sa il mai joc. Daca esti jurnalist de vodevil si de mascarada, asuma-ti declaratiile aici, nu pe alte bloguri.
Acum ma retrag, am foarte mult de lucru.
Va doresc numai bine!

 

4 Responses to “Precizare la reactia de ieri”

 1. g1b2i3 Says:

  Forevergreen,vreau si eu sa te sustin in lupta impotriva violentei in scoli.Cum sa procedez?

 2. forevergreen Says:

  @Gabi, iti multumesc. Deocamdata vrem sa ne organizam, va fi o sedinta, vom stabili detaliile, pe urma vom face un plan. Intentionam sa mediatizam foarte mult pentru a avea cat mai multi adepti.
  Detalii pe blogul meu http://greenfield.weblog.ro si la http://floringighileanu.weblog.ro

 3. g1b2i3 Says:

  Considerati-ma si pe mine sustinatoarea campaniei voastre.Dupa cum am vazut,in scoli e violenta si din partea elevilor,dar si a unor dascali.Intradevar,copiii sunt obraznici,dar vinovati suntem toti,in frunte cu cei care ar trebui sa fie modele pentru copii.Cand ii vezi cum se injura si se porcaiesc fara rusine,cand televiziunile(unele) promoveaza emisiuni indobitocitoare,cand parintii nu mai au timp sa se ocupe de copii sau nu le pasa de ei…atatea arfi de spus.Cred ca e nevoie si de o campanie pentru educarea si civilizarea noastra.
  Noapte buna!

 4. forevergreen Says:

  Asa e Gabi, ai mare dreptate, sunt multe de facut. Iti multumesc, contam pe tine, oricum eu voi posta si aici fiecare pas pe care-l vom face.
  Noapte buna si tie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s