Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Cred ca anul acesta campania electorala se face pe bloguri aprilie 19, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 2:07 pm
Tags:

Cred ca e cel mai animat spatiu pentru campania electorala, desi multe partide lipsesc deocamdata din spatiul virtual, dar vor veni cu siguranta in momentul in care vor afla ca aici se dezbat cu profesionalism si cu patima toate problemele. De ieri se poarta Elena Udrea, am intrat si eu aseara dupa ce am vazut un post la Tiberiu Lovin, erau vreo 197 de comentarii, pe blogul doamnei, dar am inteles ca a avut si peste 1000 cu alte ocazii.
Pe multe blogguri se discuta subiectul, deja femeile din politica sunt desfiintate, se ataca puternic persoana, se aminteste cine cu cine, de ce, de ce nu, in lumea puternic masculina a politicii romanesti toate femeile au fost rand pe rand judecate, analizate, condamnate, umilite in public; ce satisfactii trebuie sa ai, barbat fiind, sa te ascunzi dupa deget si sa ataci o femeie.
Misoginism, sau nu, invariabil se aminteste de femeia care trece prin patul nu stiu cui, la urma urmei se pare ca pana aici ne duce puterea de extrapolare sau de sinteza a oricarui eveniment.
Deci, asta se ofera in mass-media, asta se vinde, asta se cumpara. Degeaba avem scoli inalte daca totul se rezuma la gandirea primara, la sentimentele primare care se pare ca guverneaza totul, inclusiv in analizele de pe blog.

 

2 Responses to “Cred ca anul acesta campania electorala se face pe bloguri”

  1. g1b2i3 Says:

    Eu m-am lamurit demult cum e cu campaniile politice.Injuraturi,improscari cu noroi,daca cumva indraznesti sa spui adevarul asa cum il vezi ca om care nu e inregimentat politic.E de-ajuns sa intri pe forumul unei televiziuni de stiri si te ingrozesti cand auzi ce expresii folosesc oameni educati(asa spun ei).Nu e vorba doar de misoginism,trebuie sa fii de acord cu tot ce zic si fac alesii,chiar daca se vede de la o posta ca nu e corect.Mai bine ma opresc acum ca ma cam doare capul.

  2. forevergreen Says:

    Gabi, ai dreptate, sa fie la ei, acolo, ca si eu m-am saturat de atata demagogie si vulgaritate. Eu tot sper sa se schimbe ceva esential. O duminica frumoasa iti doresc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s