Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

La Capsa martie 26, 2008

Aveam un director caruia ii placea sa merga la Capsa cu partenerii de afaceri, deci cele mai multe mese de protocol se organizau acolo. Cred ca era cel mai dichisit restaurant in acei ani. Consome-ul de la Capsa era renumit, se servea cu un ou crud pus deasupra exact inainte de a se aduce la masa. Iar chateaubriant se servea flambat, se aducea pe o masuta speciala si se transa acolo sub ochii clientului.  Desertul se aducea pe un carucior special care cred ca era de argint sau alama, foarte stralucitor. Chelnerii erau intotdeauna impecabil imbracati si de o politete iesita din comun. Am trecut recent pe langa Capsa, arata destul de bine pe afara, foarte lustruita si impunatoare. E bine cand lucrurile vechi se pastreaza cu grija, ceea ce inseamna ca cei care se ocupa o fac cum trebuie.

 

11 Responses to “La Capsa”

 1. Monica Says:

  ah, ce frumos e la Capsa…o singura data am fost, pranz duminical, cu oameni distinsi.
  mai scrii, mai scrii, despre restaurante? sus la Inter cand ne duci? Tin minte Balada, nici nu aparu bine mancarea pe masa ca se porni o hora, de nu stiam ce anume trebuie sa fac cand au terminat dansatorii..sa mananc in continuare sau sa aplaud sau ce? au trecut 10 ani de atunci si tot nu stiu, de fapt, ce sa fac cand termina dansatorii hora, la friptura:)

 2. forevergreen Says:

  Monica, imagineaza-ti ca am scris de Inter, dar cred ca am apasat pe alt buton si nu s-a postat, mai fac eu si de-astea. Dar l-am rescris pe urma pe blogspot, am sa-l aduc si aici. Mai scriu despre restaurante, pe urma le fac in engleza ca am cititori din Anglia, sa inteleaga si ei:))

 3. Monica Says:

  da, sa le scrii, sa nu inghita gogoasa lui Tony Bourdain si sa ajunga la elemente de butaforie!
  eu sunt venita in Bucuresti de 12 ani, la scoala venisem, si rar am calcat prin locurile de care povestesti…mai intai ca na, eram studenta, apoi pentru ca se deschisesera alte locuri.
  dar friptura aceea din muschi de vita, porc si pui impletit de la COS mi-a ramas in minte, chiar daca acum nu mai mananc carne:) si salaul meuniere de la Inter…amintiri…din locurile noi vizitate zau daca tin minte ceva atat de detaliat:)

 4. forevergreen Says:

  @Monica, eu scriu din convingere ceea ce scriu, ca nu audienta e scopul meu in sine. Englezilor le-as spune eu mai multe, dar ma abtin. Oricum le voi traduce, dar intai sa le trec in revista sa nu-mi scape ceva.

 5. Monica Says:

  pai nu rezulta de nicaieri ca ai cauta audienta:D
  englezilor sa le spui ce crezi tu ca merita ei sa stie, nu mai mult:) hi hi

 6. forevergreen Says:

  Poate le fac o surpriza si scriu hiperbolic, sa nu inteleaga ce se intampla pe-aici. Stii, American Style, it’s amazing, bla, bla…=))

 7. DeMaio Says:

  Ne place oricum că ai pornit o adevărată enumerare a locurilor prin care ai trecut. Ai senzaţia că alţii nu intră în restaurante sau cum? În sfârşit.

 8. forevergreen Says:

  Recitind postul si comentariile realizez cat de frustrat era domnul acesta care comenta aici!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s