Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Va datorez o explicatie-preluat de pe Greenfield-WeBlog martie 19, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 11:42 am
Delma continua sa-mi doreasca moartea si sa-mi ureze tot ce-i mai rau. Deoarece a fost lasata sa jubileze in ultimele luni de zile, sa ma calce in picioare si sa ma jigneasca, ea crede in continuare ca are dreptul sa ma hartuiasca. Umbla pe bloguri, se intereseaza de mine, o intereseaza varsta, starea civila, daca am copii, eu cred ca a facut o obsesie pentru mine. Iar ieri mi-a dorit din nou sa mor. Asta i-a infuriat foarte tare pe cei din jurul meu. Reactia a fost acest post care a oripilat pe multi. Morala: toata lumea are dreptul la exprimari explicite, noi nu. Am mai spus ca, faptul ca n-am reactionat pana acum in termeni duri a creat confuzii, sunt sigura.
Intrebarea de final: de fapt cine e Delma? Cred ca este un personaj generic de WeBlog. In timp multe persoane s-au dat drept Delma ca sa faca deliciul asistentei si sa aplice corectii.
Ce are Delma cu mine? Intrebati-o personal.
Rog toti bloggarii care au comentarii defaimatoare la adresa mea postate de Delma in ultimele zile, sa le puna aici cu copy/paste, sau sa lase un link.

Si daca cineva crede ca inventez povesti de adormit blogosfera, se inseala, numai eu am vazut la 9vieti, la Descult-007, la BSMILEY, la AnaHodobete, comentarii urate la adresa mea. Cei care au incurajat-o alta data, s-o potoleasca, caci eu personal m-am saturat de agitatia inutila pe care o genereaza.

Restul, aici: greenfield

 

2 Responses to “Va datorez o explicatie-preluat de pe Greenfield-WeBlog”

  1. forevergreen Says:

    DeMaio, nu inteleg de ce consideri ca noi nu avem dreptul sa ne exprimam fiecare asa cum considera. Este adevarat ca pana aseara formulari mai explicite nu au existat pe blogul geenfield, dar cand toata lumea vorbeste explicit, noi de ce sa nu o facem? Nu toti, unii dintre noi…

  2. Bite my shiny metal ass, assholes, [url=http://justnkldkhsjvd.com/]you were joked![/url]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s