Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Enough it’s enough martie 18, 2008

Filed under: Uncategorized — forevergreen @ 9:11 pm

Si mai mult decat atat. Cu amabilitate si cu duhul blandetii se pare ca esti luat de fraier. Daca nu vorbesti vulgar, se considera ca esti slab de inger. Total gresit. Daca se vrea joc tare, atunci asa jucam si noi. Am incasat prea multe bobarnace in ultimul timp, s-au dus zilele in care fiecare ne articula pentru o litera in plus sau minus, sau pentru mai stiu eu ce. Sa-si inghita fiecare vorbele urate, ca m-am saturat sa menajez fitzele tuturor. Nu-mi amintesc sa fi facut pe moralista pe blogul nimanui si-am incasat pumni si palme din toate partile. Acum chiar ca m-am revoltat.

Later edit: cand am scris postul acesta ieri, nici nu-mi imaginam ce urma sa se intample astazi. Nu mi-as fi putut imagina ce intorsatura vor lua lucrurile. Sa cred ca am anticipat sau am intuit, cred ca ar fi prea de tot, dar raman stupefiata cand ma gandesc ce zi ciudata a urmat. Si de ce, pentru ce, tot nu inteleg si nu cred ca am sa inteleg vreodata.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s