Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

Forevergreen fresh facts, attitudes and positive vibes, health, wellness, diet, pregnancy, weight loss, diete, silueta, noutati

Visul care se repeta ianuarie 13, 2008

Am coborat din avion, am gresit drumul, in loc sa merg sa-mi iau bagajul, m-am indreptat spre sala de tranzit. Eram pentru prima data la Atena, plecasem singura, doamna care trebuia sa ma insoteasca nu avea viza pe pasaport, a renuntat la plecare. Urma sa vina a doua zi. Cand mi-am dat seama ca in sala de tranzit nu se intampla nimic interesant si ca trebuie sa ies din aeroport, m-am alarmat putin, dar m-am repliat repede, i-am explicat unui politist ca am gresit drumul, iar el dragut m-a indrumat spre scara rulanta care cobora spre control pasapoarte si bagaje. Am reusit, in final, domnul Diamantopoulos ma astepta la iesire, totul a fost bine. Atena este un oras mare, frumos, cu multe vestigii ale trecutului : Acropole, muntele Licabetos, Stadionul. Apoi cladirea Parlamentului, Universitatea, Opera, cladiri vechi, bine consolidate care reprezinta mandria atenienilor. Spectacolul oferit de soldatii imbracati in portul traditional la schimbarea garzii, face deliciul publicului si mai ales al turistilor. Zona comerciala din centru, amestec de nou si vechi, de modern si traditional, de lux si normalitate.
Piata de carne si peste, de fructe si legume, unde aromele de piele se amesteca cu cele de haine ieftine, se afla situata undeva intr-o latura a Atenei. In apropiere sunt strazi cu magazine cu obiecte din aur. Imi revine in vis cu obstinatie drumul prin zona comerciala veche a orasului, cu magazine mici vechi de cand lumea, cu negustori din vremea lui Zorba, trec prin piata de carne si peste, de legume si fructe, caut un magazin cu obiecte din aur, il caut si in final ma trezesc.
Visul imi revine in minte alta data, acelasi, mereu, o iau de la capat, caut…

 

7 Responses to “Visul care se repeta”

 1. DeMaio Says:

  Am senzaţia unei vieţi anterioare. Nu ştiu de ce, dar povestirea ta are parfumul unul deja-vu foarte, foarte îndepărtat. Aşa să fie?

 2. forevergreen Says:

  Povestirea este reala si indepartata. Este un fel de cosmar pe care l-am trait cu multi ani in urma. Sa te afli singur in necunoscut, pandit din toate partile poate fi o adevarata incercare. Uneori, stau si ma gandesc de unde am avut atata tarie sa trec peste toate incercarile vietii. Ma intriga insa ca exista ceva ce caut si nu gasesc. Poate e o poveste dintr-o viata anterioara. E posibil!

 3. […] de vise: – Visul care se repeta…   Comentarii […]

 4. Mélanie Says:

  Wow, the „famous demaio” scria pe blogu-ti…
  I’m really stunned… brrr!!!

 5. forevergreen Says:

  Si-nca cum, ce crezi? Era in epoca „friendly”… 😛

 6. Mélanie Says:

  nu l-am inteles pe-acest personaj virtual… cred ca e(ra) debusolat-rau, saracu’, de compatimit…

 7. forevergreen Says:

  Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca a continuat sa se comporte aiurea, sa fie nepoliticos, dar e problema lui.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s